Pregled proizvoda

Dioptrijski okviri – naočale

U ponudi optike kupci mogu pronaći preko 1.500 različitih modela dioptrijskih okvira na svakoj od lokacija. Ponuda okvira sastoji se od širokog spektra cijena. Optika Stepinac je svojom ponudom okvira željela zadovoljiti potrebe široke lepeze klijenata, kako bi svatko mogao pronaći nešto za sebe.

Optika Stepinac - Dioptrijski okviri – naočale
Optika Stepinac - Sunčane naočale

Sunčane naočale

Ponuda sunčanih naočala sastoji se od 1.000 različitih modela koji svojim dizajnom i kvalitetom zadovoljavaju potrebe različitih vrsta klijenata. Izbor se sastoji od mnoštva klasičnih, “vječnih modela”, trendseterskih modela različitih oblika i nijansi, sve do profinjenih i elegantnih modela koji naglašavaju kupčev način života i imidž.

Dioptrijske naočalne leće

Zavisno o željama, potrebama, dioptriji i starosnoj dobi, Optika Stepinac nudi jednojakosne, bifokalne i progresivne naočalne leće. Svaka od ovih vrsta leća svojim prednostima nudi udobnost i maksimalno vidno polje. Zastupljeni smo sa svim eminentnim svijetskim dobavljačima naočalnih leća poput tvrtki; Essilor, Zeiss, Hoya koji u svojoj ponudi imaju kompletan asortiman raznih indeksa lomova, antirefleksnih slojeva, boja  koje će zadovoljiti i najzahtjevnije klijente.

Optika Stepinac - Dioptrijske naočalne leće
Optika Stepinac - Kontaktne leće

Kontaktne leće

Kontaktne leće dozvoljavaju kupcu potpunu slobodu kretanja i neograničeno vidno polje jer nisu uvjetovane veličinom okvira kao kod standardnih naočala. Leće također pružaju visoku udobnost nošenja, ali i estetiku, s obzirom da kupac može mijenjati boju svojih očiju uz pomoć kozmetičkih leća. Optika Stepinac u ponudi ima tvrde, polutvrde, mekane, torične i progresivne kontaktne leće provjerenih svjetskih proizvođača. Svaki klijent se tako može odlučiti za neke od navedenih leća, naravno uz stručne konzultacije sa službenim liječnikom optike Strepinac.

Pribor i otopine

Široka lepeza pribora za održavanje sastoji se od različitih vrsta otopina za održavanje i deproteinizaciju, posudica za čuvanje leća i dr. zavisno o željama i potrebama kupaca.

Optika Stepinac - Pribor i otopine
Optika Stepinac - Pogodnosti za kupce

Pogodnosti za kupce

Optika Stepinac ima stalnu akcijsku prodaju pojedinih modela okvira kroz AKCIJU 1+1, također i određeni asortimana koji je snižen od 30-50%, tako da je moguće kupiti odgovarajuće dioptrijske i sunčane naočale vrlo povoljno.

Također, pružena je i mogućnost gotovinskog popusta od 10%.

Uz gotovinsko plaćanje, kao sredstvo plaćanja primaju se i sve vrste kartica (Diners – kredit, American – kredit).

Nudimo mogućnost plaćanja Membership Rewards bodovima American Expressa.